right to dream

right to dream

SOMNIUS HABITAT;

Somnius Habitat ; το πρώτο μας συγκρότημα κατοικιών στην Επαρχία Λεμεσού. Κατοικίες σημείο αναφοράς – για μια νέα εποχή!

Πρόκειται για κατοικίες στην περιοχή Σωτήρας Λεμεσού οι οποίες απέχουν μόλις 9 λεπτά από το Κέντρο της Πόλης και την ίδια ώρα απέχουν απο την βουή και φασαρία της πόλης.

Η Σωτήρα της επαρχίας Λεμεσού είναι χτισμένη σε υψόμετρο 290 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και το τοπίο της περιοχής έχει μια κλίση προς αυτή.

Δυτικά συνορεύει με το Παραμάλι, βορειοδυτικά με τον Άγιο Αμβρόσιο, βόρεια με τις Πάνω Κυβίδες, βορειοανατολικά με την κοινότητα Σούνι-Ζανατζιά, ανατολικά με το Καντού και νοτιοανατολικά με την Επισκοπή.

Λαμβάνοντας υπόψη το κλίμα και την μοναδικότητα του, όντας ο τελευταίος πευκότοπος της Επαρχίας Λεμεσού, την μικροκοινωνία και την ευελιξία της τοποθεσίας πήραμε την απόφαση ανάμεσα σε άλλες 6 περιοχές μας να θέσουμε τα πρώτα μας θεμέλια στην περιοχή Σωτήρας σηματοδοτώντας μια νέα εποχή.

Somnius Habitat; λέξεις λατινικής προέλευσης, δίνοντας ακριβώς την ανάγκη που θέλαμε να παρουσιάσουμε σε εσάς – ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ.

Somnius Habitat

Τα τελευταία οικιστικά τεμάχια της περιοχής υπάγονται στα Somnius Habitat με την υπόσχεση να κρατήσουμε την αυθεντικότητα της κάθε οικίας ξεχωριστή και μοναδική.
Αναπαραγωγή Βίντεο

Περί τα τέλει του χρόνου  9 Κατοικίες με δικά τους ξεχωριστά ονόματα και ταυτότητα αναμένεται να ανεγερθούν, 3 εκ των οποίων ήδη έχουν βρει τον δικό τους habitant.

Κατοικίες πλήρως ενεργειακές, με χώρο πρασίνου για του μικρούς και μεγάλους μας φίλους, ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης, κατακόρυφη και οριζόντια ανάπτυξη, βεράντες, ημιβεράντες;

Η Somnius Habitat έχει ως στόχο την δημιουργία μιας νέας κοινωνίας που θα αποτελέσει βασικό συστατικό ενός κράματος ανάμεσα στους τόπακες της περιοχής και τις ζωές των νεοεισερχομένων, φέρνοντας με αυτό το τρόπο την αναβάθμιση, βελτίωση και ανάπτυξη σε νέες περιοχές της Επαρχίας μας. 

Αν υπάρχει κάτι που αποδεδειγμένα φοβάται ο άνθρωπος, αυτό είναι οι αλλαγές. Αλλά στην τελική, πόσο μεγάλη αλλαγή είναι η Somnius Habbitat;

Επιστροφή στις αρχές μας, επιστροφή στις αυλές, επιστροφή στην ιδιωτικότητα, στην αίσθηση ασφάλειας, στην αίσθηση Ελευθερίας!


Compare listings

Compare