right to dream

Extraland Estates

Ανάπτυξη Ακινήτων

Η Extraland Real Estates σχεδιάζει, δημιουργεί, κατασκευάζει, οργανώνει και υλοποιεί τα δικά της έργα και εγγυάται την ποιότητα, την επικοινωνία, την ενημέρωση, τη διαφάνεια...

Διαχείριση Ακινήτων

Η Extraland Real Estates, μέσα από τις ποικίλες δραστηριότητες της, δύναται να προσφέρει την επιλογή στους ενδιαφερόμενους συνεργάτες της να παρέχει υπηρεσίες συντήρησης...

Μάρκετινγκ Ακινήτων

Η Extraland Real Estates διαθέτει ομάδα εξειδικευμένου προσωπικού που δραστηριοποιείται στον τομέα της προώθησης ακινήτων και ανάλυσης...

Η Extrlanad Real Estates αποτελείται από μια ομάδα νέων επαγγελματιών που σκοπό έχουν να επαναφέρουν τις βασικές υλιστικές ανάγκες στο ευρύ κοινωνικό σύνολο των συμπολιτών μας.

Η σκέψη για την δημιουργία της δικής τους εταιρίας προήλθε από μια και μόνο βασική σκέψη και εγνοια. Μπορούμε εμείς οι νέοι πολίτες να έχουμε όνειρα; Και αν τα όνειρα αυτά σχετίζονται με ανέγερση σπιτιού ή ιδιοκατοίκηση της ίδιας μας της οικογένειας τότε είναι εφικτά; Έχοντας λοιπόν αυτή τη σκέψη, πρωτοστατούμε και επιδιώκουμε στην υλοποίηση μιας βασικής επιθυμίας; να μπορούμε να έχουμε όνειρα και αυτά τα όνειρα να μπορούν να γίνονται πραγματικότητα. 

Επιθυμούμε οι συμπολίτες μας να μπορούν να προσφέρουν αυτά που οι δικοί μας γονείς μας μεγάλωσαν και που με αυτά εμείς θέλουμε να αναθρέψουμε τα δικά μας παιδιά – και αυτά δεν είναι τα σπίτια , αλλά το δικαίωμα στο να ονειρευόμαστε και να πράττουμε.

Η Extraland Real Estates λοιπον, επιχειρεί σε νέες περιοχές παρεμφερείς του Κέντρου δίνοντας την ευκαιρία στον κάθε ένα από εμάς να αγκαλιάσει ένα όνειρο και να προσφέρει στην ευρύτερη κοινωνία μέσω Πράσινης Ενέργειας, χώρους πρασίνου, Ενεργειακής Κλάσης Α σπίτια και λειτουργικούς χώρους χωρίς σπατάλες.

Η Extra Land Real Estates δημιουργήθηκε για να ζει με τον άνθρωπο και να δημιουργεί μαζί του λαμβάνοντας υπόψην την εικόνας της αγοράς, της καινοτομίας, της τεχνολογίας, του περιβάλλοντος και του καθημερινού ανθρώπου.

Αυτή είναι η Εxtraland Real Estates και υπόσχεση της είναι ότι αυτή θα παραμείνει.

image-13
Για εμας

Προοπτική μας

Χαμηλότερες τιμές και περισσότερα τετραγωνικά μέτρα γης είναι η άποψή μας και ο κύριος στόχος μας. 

Η ολοκλήρωση και ο συσχετισμός των αναμνήσεων μας που εφαρμόζονται σε συνθήκες και στοιχεία ημερών είναι η άποψή μας. Γιατί… χρειάζεστε ένα γαλήνιο περιβάλλον έτοιμο να δεχτεί τα αιτήματά σας για ποδηλασία, ποδόσφαιρο στην κοντινή παιδική χαρά ή ακόμα και μπάρμπεκιου με φίλους, λίγο μακριά από την καθημερινότητά μας στην πόλη.

Οραμά μας

ΟΝΕΙΡΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ. Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μια οντότητα που παρέχει λύσεις ιδιοκατοίκησης.

Λύσεις συγκεντρομένες γύρω από τις ανάγκες νέων οικογενειών ή ατόμων και των παιδιών τους. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, επιστροφή στην παιδική ηλικία της παλιάς μόδας, με περισσότερο χώρο, χρόνο, αμεσότητα και περισσότερη ελευθερία. 

Στροφή στις ομορφιές της ζωής, στροφή στην πραγματική ζωή, στροφή στην αγνότητα, στροφή στην αυθεντικότητα των στιγμών

extraland
Family moving. People use a boxes. Little boy with parents.

Αποστολή μας

Επιστροφή στις βασικές ανάγκες με σεβασμό στο περιβάλλον. Δημιουργία νέων κοινοτήτων σε παραπλήσιες περιοχές του Κέντρου διατηρώντας τα χαρακτηριστικά των περιοχών. Νέες κατοικίες πλήρως τεχνολογικά και ενεργειακά εξοπλισμένες με χώρους πρασίνου σε προσιτές τιμές.

Συχνές ερωτήσεις Υποστήριξη

Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας

Ψάχνετε να πουλήσετε το ακίνητό σας στη Λεμεσό; Σε καταλάβαμε.
Στην Extraland Real Estates, μπορείτε να πουλήσετε τα ακίνητά σας και να βρείτε τον καλύτερο αγοραστή που αναζητάτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε ή να μας στείλετε ένα e-mail.

Η Exraland είναι μια εταιρεία Real Estates services στη Λεμεσό. Αυτό που πουλάμε είναι:

    • Oικόπεδα
    • Σπίτια
    • Διαμερίσματα / Στούντιο
    • Γραφεία

Εάν θέλετε να πουλήσετε το ακίνητο σας, επικοινωνήστε μαζί μας

Είναι εύκολο να πουλήσετε….. Με ένα συμμετέχοντα συνεργάτη της Extraland Real Estates. Ξεκινήστε εισάγοντας τη διεύθυνσή σας για να δείτε αν υπάρχουν διαθέσιμοι Agents στην περιοχή σας.

Γιατί να πουλήσετε μέσω ενός συνεργάτη της Extraland Real Estates?

1. Εμπειρογνωμοσύνη στην τοπική αγορά

2. Μειωμένα τέλη εισαγωγής σε ορισμένες αγορές

3. Βοήθεια στη διαπραγμάτευση και στον έλεγχο των προσφορών

4. Τοποθέτηση κατά προτεραιότητα στην ιστοσελίδα της Extraland Real Estates
Η Extraland Real Estates, κάνει πιο εύκολο να πουλήσετε το σπίτι σας και να προχωρήσετε.

Η Extraland Real Estates διευκολύνει τη διαδικασία πώλησης του ακινήτου σας, κάνοντας το επόμενο βήμα πιο εύκολο.

Compare listings

Compare